Zasebnost

 1. Splošna Ko postanete registrirani uporabnik ali znamenje v v www.PremiumTipping.com ali njenih partnerskih mest, osebnih podatkov je zbranih in shranjenih v naše secure computing okolje in uporabljajo v skladu z informacijami, ko se registrirate na spletni strani. Če ste samo obiskovalec www.PremiumTipping.com, naslednja načela:.

  A. podatki, zbrani na spletnih straneh PremiumTipping: Podatke o obiskovalcih naših spletnih strani in e-poštni naslov za ljudi, ki pišejo za nas so shranjeni v naše secure computing okolje. Te informacije ne prodajajo ali sprosti tretjim osebam, razen podjetij, ki so povezane z PremiumTipping, Inc.

  B. piškotke: Piškotke uporabljamo prilagoditi PremiumTipping spletnih strani, ki omogoča dostop do naročnine in obiskovalci vračajo. Piškotki ostanejo v računalniku in so samodejno preneseni, ko obiščete naše spletne strani na kasnejši čas. Ti piškotki vsebujejo samo informacije glede na vrsto kupca in pogosto obiskanih strani. Drugi osebni podatki so shranjeni na piškotke.

  C. da nam pošljete e-pošto: Naš cilj je odgovoriti na e-pošto, ki zahtevajo odgovor v 12 urah. Smo shranjevanje e-pošte in e-poštne naslove tistih, ki jih pošljete, vendar informacije ne prodajajo ali sprosti tretjim - razen podjetij povezane z PremiumTipping - brez izrecnega dovoljenja lastnika e-poštni naslov.

  D. naročnine na elektronska glasila: Če želite prejemati elektronske novice, e-poštni naslov hrani na datoteko, tako da bomo lahko poslali našega elektronskega glasila. Ne prodajajo ali sprostitev tretjim e-poštnih naslovov naročnikov na tej storitev.

  E. Združene informacije o obiskovalcih spletne strani: Ustvarjamo Zbirna poročila obiskovalcev naše spletne strani za merjenje učinkovitosti naše spletne strani. Ta poročila ne vsebujejo osebnih podatkov o obiskovalcih naših spletnih strani.

  F. povezave do drugih spletnih mest: Ko obiščete naše spletne strani, boste našli veliko možnosti za povezavo do spletne strani tretjih oseb. Ko kliknejo na teh straneh, PremiumTipping's politiko zasebnosti ne velja več. Priporočamo, da si preberete pravilnik o zasebnosti za vsako spletnih strani tretjih strank. kot tudi spodbuda Email za vas vsak dan. Vse izbirčen so objavljeni vsak dan zjutraj in tudi spodbuda Email pred začetkom tekme.

 

Vizum Master Card PayPal Perfect denar Bitcoin Skrill Neteller 18 plus
 

 

 

 

 • Nasveti, ki jih nudimo so resnične stavil zdrsi
 •  
 • Min Avg. kvote 1,75
 •  
 • Edinstveno storitev odlaganja
 •  
 • Zajema večjih športnih
 •