Personvern

 1. Generelt Når du blir en registrert bruker eller kvittere inne www.PremiumTipping.com eller sin partnerwebområder, personlige Data samles og lagres i våre sikkert miljø for databehandling og brukes i samsvar med informasjonen når du registrerer deg på webområdet. Hvis du er utelukkende en besøkende til www.PremiumTipping.com, gjelder følgende prinsipper:.

  A. informasjon samlet inn på PremiumTipping-webområder: Informasjon om besøkende på våre webområder og e-postadresse som oss lagres i våre sikkert datamiljø. Opplysningene ikke solgt eller gitt til tredjeparter, bortsett fra selskaper som er tilknyttet PremiumTipping, Inc.

  B. informasjonskapsler: Vi bruker informasjonskapsler til å tilpasse PremiumTipping webområder for tilgang til abonnementet og returnerende besøkende. Disse cookies forblir på datamaskinen og hentes automatisk når du besøker våre webområder på et senere tidspunkt. Disse informasjonskapslene inneholder bare informasjon om kundetype og besøkte sider. Ingen andre personlige Data er lagret på informasjonskapsler.

  C. sende oss en e-post: Vårt mål er å svar som krever et svar innen 12 timer. Vi lagrer e-post og e-postadressene til de som sender dem, men at informasjon ikke er solgt eller gitt til tredjepart - bortsett fra selskap tilknyttet med PremiumTipping - uten uttrykkelig tillatelse av eieren av e-post-adresse.

  D. abonnementer på elektroniske nyhetsbrev: Hvis du velger å motta elektronisk nyhetsbrev, holdes e-postadressen på filen slik at du kan motta vårt elektroniske nyhetsbrev. Vi ikke selger eller utslipp til tredjeparter e-postadresser til abonnenter på denne tjenesten.

  E. samle informasjon om besøkende på webområdet: Vi opprette Oversiktsrapporter besøkende på webområdene for å måle ytelsen til våre nettsider. Disse rapportene inneholder ikke personlige Data om besøkende på webområdene.

  F. koblinger til andre webområder: Når du besøker våre webområder, finner du mange muligheter til å koble til webområder for tredjeparter. Når du klikker gjennom til disse nettstedene, gjelder Premiumtippings retningslinjer for personvern ikke lenger. Vi anbefaler at du leser personvern for noen tredjeparts webområder. i tillegg til sende Email du daglig. Alle plukker er publisert hver dag morgen og også sende e-post før kampen starter.

 

Visum Master Card PayPal Perfekt penger Bitcoin Skrill NETELLER 18 pluss
 

 

 

 

 • Tips vi gir er reell innsats Slips
 •  
 • Min Avg. Odds 1.75
 •  
 • Unik tipper tjenesten
 •  
 • Dekker store Sports
 •