Privacitat

 1. General Quan et converteixes en un usuari registrat o iniciar sessió en www.PremiumTipping.com o els seus llocs associats, dades personals és recollit i emmagatzemat en el nostre entorn informàtic segur i utilitzat d'acord amb la informació proporcionada quan vostè es registra en el lloc web. Si vostè és únicament un visitant www.PremiumTipping.com, aplicar els següents principis:.

  A. informació recollida en els llocs web de PremiumTipping: S'emmagatzemen informació sobre els visitants de nostres llocs web i l'adreça de correu electrònic de qui escriu-nos en el nostre entorn segur de computació. Aquesta informació no és vendre o divulgada a tercers, excepte empreses filials amb PremiumTipping, Inc.

  B. galetes: Nosaltres utilitzem cookies per personalitzar llocs web PremiumTipping per a permetre l'accés a la vostra subscripció i per a visitants que tornen. Aquestes galetes romanen a l'ordinador i es carrega automàticament quan vostè visita els nostres llocs web en un moment posterior. Aquestes galetes contenen només informació sobre el tipus de client i freqüentment les pàgines visitades. Altres dades no personals s'emmagatzema en galetes.

  C. enviant-nos un correu electrònic: El nostre objectiu és per respondre per correu electrònic que requereixen una resposta dins de 12 hores. Podem emmagatzemar missatges de correu electrònic i adreces de correu electrònic de qui els envio, però que informació no sigui venut o divulgada a tercers - llevat de les empreses afiliades amb PremiumTipping - sense l'autorització expressa del titular d'adreça de correu electrònic.

  M. les subscripcions de butlletins electrònics: Si escolliu rebre butlletins electrònics, adreça de correu electrònic es guarda perquè puguem enviar vostè butlletí electrònic. No podem vendre o llançar a tercers les adreces electròniques dels abonats a aquest servei.

  E. agregat informació sobre els visitants del lloc web: Podem crear informes agregats de visitants als nostres llocs web per mesurar l'actuació dels nostres llocs web. Aquests informes no contenen cap dada Personal sobre els visitants als nostres llocs web.

  F. enllaços a altres llocs web: Quan vostè visita els nostres llocs web, trobareu moltes oportunitats d'enllaçar a llocs web de tercers. Quan fa clic a través d'aquests llocs, política de privacitat de PremiumTipping ja no s'aplica. Li recomanem que llegeixi la política de privadesa de tercers llocs web. així com enviar correu electrònic a vostè cada dia. Recull tots els publicats cada dia matí i també enviar correu electrònic abans que el partit comença.

 

Visa Mastercard PayPal Diners perfecte Bitcoin Skrill Neteller 18 més
 

 

 

 

 • Consells que facilitem són relliscades aposta Real
 •  
 • Min mitjana probabilitats 1,75
 •  
 • Servei únic d'inflexió
 •  
 • Cobreix la Major esports
 •