Gyakran ismételt kérdések

 1. Aki kiválasztása/választás/kombiné PremiumTipping, és ők tették harmadik felek? Minden Sport választás/választás/kombiné kifüggesztett online-on PremiumTippings van csak. Mivel pontos Bet kombiné feltöltjük, amit naponta tét, nincs harmadik fél általi bizonyítékot van szükség. Minden könyvelt szállítólevelekből tag vezérlőpanelben, valamint küldjön e-mailt Önnek naponta. Minden csákány is közzétett minden nap reggel, és is a küldése e-mailben a mérkőzés megkezdése előtt.
 2. Mi az a PremiumTipping.com?
  1. PremiumTipping.com a #1 prémium sport borravaló oldal ahol nyújtunk fizetett sport borravaló főbb sport valódi tét jegyekkel rendelkező mi tét naponta. Kövesse a tét megcsúszik és állandó nyereséget keresni. Nem vagyunk a bukméker, mi egy kereskedelmi honlapot, hogy eladja a fogadási Tanács, ismert, mint "borravaló" vagy "tippek" valódi tét kombiné feltöltésével mi mi tét naponta Proof tag területén.
  2. Úgy véljük, a sportfogadási piac tőzsdei, nem egy játék. A beruházások, és remélhetőleg, a nyereség.
  3. Mivel 95 %-a sport távközlési pénzt veszít, biztosan segítségre van szükségük a kezdő, hogy a nyereség.
  4. Szóval válassza ki a legjobb sportok borravaló átlagos esélye 2,00.
  5. Minden nap, mi post fogadási tippek és a lehetőségek a honlapunkon, ismert, mint "borravaló" vagy "tippek" kapcsolatos számos sport.
 3. Milyen Sport tippek fedezni? Mi kiterjed minden fő labdarúgó, tenisz, Rögbi, krikett, Amerikai Egyesült Államok-sport
 4. Nyújtanak egyedülállók vagy kombinált/Combi/akkumulátor tippek? A tippek Combo/Combi/akkumulátor tipp. Ritka esetben adunk tippeket, kislemez.
 5. Milyen minimális ESÉLYEK nyújt? A minimális esélye 2.00 maximális, és attól függ, a Sports menetrend, és bízik abban, hogy az adott napon.
 6. Minden tipp történelem vagy bármilyen tipp múltja van? Igen, a mi történelem megtalálható a Tippek története
 7. Hogyan kaphat a borravaló? A napi Tippings mind a tag területén belül. Nem küldünk olyan e-mailt. Nyújtunk a borravaló legközelebb is, úgy, hogy tudod csak logika az időben és a get a tipp.
 8. Milyen pénznemet használ, és mi a tétje per Fogadószelvény? Az általunk használt £ (GBP). Mi tét Max £25 per fogadószelvényen. A kislemez már tét upto 250 font per Fogadószelvény.
 9. Használható a prémium borravaló, tippek, bármely országból? Mindaddig, amíg van egy internet kapcsolat, nem látja a probléma a következő a tippeket, akkor is, ha Offshore-szigetekről. Szóval igen, nem egy probléma, az ország nem számít.
 10. Mennyi a tagság költséget a bejutó a PremiumTipping.com? Havi előfizetés - 30 napok - a hozzáférés-minden prémium borravaló £9,99
  Negyedéves előfizetés - 90 napok - a hozzáférés-minden prémium borravaló £24,99
  Féléves előfizetés - 180 napok - a hozzáférés-minden prémium borravaló ł 39.99
  Éves előfizetés - minden prémium Borravaló a 365 nap - hozzáférés 59,99 ł

  Rejtett költségek nélkül. Bármely különleges tippeket gyűjtünk további díjakat. Minden tagság típusú hozzáférést biztosítani minden borravaló az előfizetési időszak alatt is. Minden tagság automatikusan megújul, és törölheti is a tag területén belül bármikor.
 11. Míg más webhely töltés XXX £/ $/ € / tippek vagy Per hónap, de csak £6.99 díjat havonta minőségi különbség? Nincs minőségi különbség. Valójában mi esélye (Min 2,00 és átlagos esélyek 3,00) és a sztrájk (65%) is így magasabb, mint ezen az oldalon töltés a 100 / tippek/nap. Mi 1. figyelmet a tagok nyereséget vissza. Úgy számolunk, hogy csak egy töredéke a tag szolgáltatási díjak £6.99 összehasonlít-hoz más telek.
 12. Hány tipp nyújt naponta?
  1. Atleast 1 tipp (gyűjtő) Per nap, és legalább 45 + borravaló havonta-val Avg.  Esélyek 2.00
  2. Minden nagyobb sport-szereplő.
  3. Valódi tét kombiné megosztott mi tét naponta.
  4. Ezek minden fantasztikus funkciók költsége is csak £9,99Szolgáltatási díj elfogadja minden hitelkártya, Paypal, Perfect pénz, Bitcoin, Skrill, tökéletes pénz és Neteller keresztül
  5. Előfizetések elérhető a havi / 3 hónapos/6 hónapos / 1 év.
 13. Hogyan vesz egy borravaló csomag, vagy új tagként révén hitelkártyák fizet / Paypal / Perfect Money / Bitcoin / Skrill / Neteller?
  1. odamegy csatlakozz most Oldal
  2. Válassza ki a tagsági igazolvány és kattintson ezután továbbítjuk fizetési processzor webhelyhez
  3. Befejezése után a fizetés, a fiók lesz aktivált 5-30 perc alatt. Ha a fiók nem aktív 30 perc a fizetés befejezése után kérjük Kapcsolat ide
 14. Hány tipp nyújt naponta?
  1. Atleast 1 tipp (gyűjtő) Per nap és Minimum 30 + borravaló havonta-val Avg.  Esélyek 2.00
  2. Minden nagyobb sport-szereplő.
  3. Valódi tét kombiné megosztott mi tét naponta.
  4. Ezek minden fantasztikus funkciók költsége is csak £9,99Szolgáltatási díj elfogadja minden hitelkártya, Paypal, Perfect pénz, Bitcoin, Skrill és Neteller keresztül
  5. Előfizetések elérhető a havi / 3 hónapos/6 hónapos / 1 év.
 15. Hol szerezted a tipp? Napi tipp állnak a tag területén belül, és is tudunk küldeni a regisztrált E-Mail
  1. A tag területén belül : Minden nap reggel frissítjük. Jelentkezzen be az adatot, és kap hozzáférést
  2. Napi elektronikus levél : Azt is küld a napi tipp E-mail 2Hrs előtt válogatott mérkőzés indul 1 tipp. Győződjön meg arról, hogy hozzáadta az E-Mail (az support@premiumtipping.com), hogy a biztonságos listája
 16. Az információ, hogy az én privát??
  1. Az egyetlen bábu-ból információ van a elektronikus levél akarat soha nem osztjuk meg
  2. Nem kell a fizetési adatait; ők kezelik, megbízható hitelkártya-feldolgozás / Paypal / Perfect Money / Bitcoin / Skrill / Neteller
  3. Leiratkozhat a levelezési listán bármikor úgy, hogy bejelentkezik a profiljába
 17. Oszthatom meg bejelentkezési adataimat?
  1. Szigorúan tilos a bejelentkezési adatokat
  2. Nem terjesztheted és viszonteladás PremiumTipping.com borravaló semmilyen módon
  3. Sérti a fenti eredményez azonnali tilalmat visszatérítés nélkül
  4. A fenti házirend szigorúan betartva annak biztosítása érdekében, hogy fizetett tagunk kap a prémium borravaló, fizetett.
 18. Van-e visszatérítési politika, és hogyan működik? Minden értékesítés végleges és díjak az előfizetésből vissza nem térítendő.
  Van egy NINCS VISSZATÉRÍTÉSI POLITIKA mivel ez egy 100 %-os digitális tartalom. Vásárlás a végső visszaigazoló oldal kattintás előtt győződjön meg arról, hogy mit te arról, hogy helyesen. Ha bármilyen probléma a szolgáltatásunkat, kérjük lépjen kapcsolatba velünk azonnal a Támogatási jegy
  Van a Hold/blokk számla hozzáférési jogokat, ha találtunk bármely tag nyitott Paypal jogviták ellenünk után is, amely teljes hozzáférést biztosít az oldalunkon. Hold/blokk 3 napok-hoz PayPal előfizetés Payment poggyásztéri szerint 14 nap közötti időtartam.

  Miután megkapta a fizetési biztosítunk hozzáférést inform├íci├│kat, az e-mail, a fizetés során.
 19. Hogyan megújítani, vagy megszüntetni tagságomat? Megújítása : Minden tagság fizetnek révén Paypal megújult automatikusan, így Önnek nem kell aggódni a tagság Expiring.If sikerült megújítani, vagy más, mint a Paypal fizetés, mi figyelmezteti Önt a határidő. Manuálisan újra feliratkozhat tagja területen belül. Mégse : Előfizetés felmondása csak akkor szükséges, ha előfizetett keresztül Paypal, és ez lehet tenni megnyitásával Támogatási jegy az Ön felhasználónevét és az E-Mail.Payment keresztül történik más, mint a Paypal nem fog szükséges törléséről, mivel ez egyszeri kifizetés. Vegye figyelembe, hogy törlését követően lehet csatlakozni ha érdekli a jövőben. !
 20. Milyen fizetési módot elfogadni? Elfogadunk minden főbb hitelkártyák mint a Visa, Mastercard, American Express, Discover, Diners Club, JCB, Paypal, Perfect pénz, Bitcoin, Skrill, Neteller és sok más fizetési módokat.

 

Vízum Master Card PayPal Perfect pénz Bitcoin Skrill Neteller 18 plusz
 

 

 

 

 • Tippeket adunk a valódi tét kombiné
 •  
 • Min átlagos esélye 1,75
 •  
 • Egyedi borravaló szolgáltatás
 •  
 • Magában foglalja a nagy sport
 •